• Clubman en oud-voorzitter Bennie Delfsma overleden

  29 apr 2023
 • Op 28 april kregen we het droevige bericht, dat na een kort ziekbed en veel te jong, onze clubman Bennie Delfsma op 52-jarige leeftijd is overleden. Ondanks dat de roots van Bennie niet in Wehl liggen, was hij een Concordiaan in hart en nieren. Nadat zijn voetbalcarrière beëindigd was, is hij een zeer actieve vrijwilliger geworden voor onze club.

  Bennie was onder andere voorzitter van Concordia, maar hij gaf aan dat hij liever op het veld tussen de spelers stond. Jarenlang heeft hij allerlei (jeugd)teams binnen Concordia getraind en als coach de wedstrijden begeleid. 

  Tot voor kort stond hij iedere zaterdag en zondag langs het veld. Dit huidige seizoen was hij als assistent-trainer van Concordia-Wehl 1 nauw betrokken bij de jongens van ons eerste elftal. 

  Wij zijn Bennie dan ook veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij onze vereniging. Namens het hoofd- en jeugdbestuur, de vereniging en alle leden wensen we de familie van Bennie en in het bijzonder zijn vrouw Helga en zoons Simon, Jesper en Lars veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. 

  De komende weken zal er op wedstrijddagen een condoleanceregister in de kantine liggen. Tijdens de trainingsdagen ligt het register in het wedstrijdsecretariaat. Als je wilt kun je daar een bericht voor de familie schrijven. 

  Als betrokken en trotse vader was hij de grootste fan van zijn zoons, die alle drie nog bij Concordia spelen. De wedstrijden van ons 1e elftal en 3e elftal (JO19-1 en JO17-1worden in overleg met de KNVB uitgesteld tot na de uitvaart. 

   

  Bennie we gaan je enorm missen,


  Bestuur van s.v. Concordia-Wehl.