• CORONA UPDATE

  16 mrt 2020
 • Zoals iedereen waarschijnlijk al meegekregen heeft, zijn de eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het #coronavirus tegen te gaan, verlengd tot en met 6 april. Dat betekent dat de maatregelen betreffende geen activiteiten bij Concordia met een week verlengd zijn. Onze velden, kleedkamers en de kantine op sportpark 'de Grindslag' blijven gesloten tot en met 6 april 2020. Niemand mag het sportpark betreden zonder uitdrukkelijke toestemming van het hoofd bestuur.

  In groepjes samenkomen op sportpark 'de Grindslag' is helaas dus even geen goed idee! We moeten samen voorkomen dat we het #coronavirus verspreiden. Daarom doen we hierbij een oproep aan alle jongeren uit Wehl, Nieuw-Wehl en omgeving om ons sportpark niet te betreden!! Vandaag hebben de handhavers van de gemeente Doetinchem reeds d.m.v. een waarschuwing opgetreden tegen jongeren op ons complex, voorkom bekeuringen! 

  Ben je de ouder van een jongere? Dan vragen we je hier een rol in te spelen. We begrijpen dat dit niet leuk is, maar voor nu wel een maatregel die noodzakelijk is in de strijd tegen het virus. Het gaat ten slotte om ieders gezondheid en veiligheid en hopen dan op jullie begrip in deze aparte tijden. 

  Houd onze website en Social Media kanalen in de gaten voor meer informatie over de maatregelen die aangaande het #coronavirus getroffen zullen worden.

  Namens het bestuur van Concordia-Wehl onze dank voor jullie medewerking en begrip!