• Een woord van dank

  6 jul 2020
 • Beste Concordianen,

  In deze vreemde en tamelijk voetballoze tijd dien ik helaas op een wat vreemde wijze afscheid te nemen als hoofdtrainer bij Concordia Wehl. Daarom wil ik op deze manier mijn dank uitspreken naar alle spelers, staf, vrijwilligers, supporters, collega’s en alle mensen welke op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij Concordia Wehl 1. Zoals de meesten wel zullen weten scheiden onze wegen. Ik vertrek naar RKHVV en collega trainer Bas van Londen zal het 1e elftal van Concordia Wehl onder zijn hoede krijgen.

  In totaal heb ik 5 mooie jaren bij Concordia mee mogen maken. Als trainer van het 1e en 2e elftal, maar ook met een uitstapje als Technisch Coordinator voor junioren-selectieteams en stagebegeleider. In deze tijd heb ik vele mensen leren kennen met passie voor voetbal, maar met name voor de club. Een club waar niet alleen presteren een prioriteit heeft, maar ook het samenkomen en de gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. 

  Het seizoen voor ons 1e elftal is geeindigd op een 4e plaats in de 2e klasse. 
  Van tevoren hebben we gezamenlijk uitgesproken ons te willen richten op de nacompetitie voor promotie. Ondanks dat de teams bijna allemaal volledig aan elkaar gewaagd zijn, waren we op de goede weg. Een fitte selectie, een goede drive, maar bovenal een hecht collectief zouden hier aan bijdragen. Helaas hebben we de klus niet kunnen klaren vanwege het stopzetten van de competitie. Wel zijn we uitstekend geeindigd met een knappe 3-0 overwinning op kampioenskandidaat MASV. Wervelend en sprankelend riepen de krantenkoppen. Een overwinning van formaat! Samen met mijn staf hebben we van dichtbij mogen meemaken hoe spelers zich ontwikkelden, hun debuut mochten maken en zich in het team knokten als vaste basisspeler. Allen zaken om als vereniging, spelers, maar ook zeker als staf om trots op te zijn. 

  Hopelijk is ons als team en club gegund nog een paar “Corona”-trainingen af te werken zodat we een meer passend afscheid kunnen nemen, maar behelpen blijft het wel.

  Rest mij nogmaals om mijn dank uit te spreken voor de fijne samenwerking met een ieder en de plezierige jaren die ik bij Concordia heb mogen meemaken. Concordia heeft erg bijgedragen aan mijn ontwikkeling als trainer op verschillende manieren. Dit zal ik dan ook nooit vergeten. 

  Concordia Wehl zit in mijn hart.

  Het ga jullie goed, blijf gezond en tot ziens!

  Vriendelijke groet,
  Maik Angenent