• Geslaagde voetbalkwis 2020

  6 feb 2020
 • De zesde editie van de voetbalkwis was wederom zeer geslaagd. Een volle kantine met 52 deelnemende koppels die met elkaar de strijd aangingen. Quizmaster Nils Vriezen bedacht mooie, uitdagende voetbalinhoudelijke vragen die soms heel wat hoofdbrekens kostte. Maar toch kon elk deelnemend koppel wél een groot aantal vragen beantwoorden!

  Na zes rondes werd er een finaleronde gespeeld met acht koppels. In een spannende finale kwam uiteindelijk het Doetinchemse duo Bob Lubbers en Marc Arnold als WINNAAR uit de bus. Zij gaan binnenkort bij Pitch & Putt Doetinchem een balletje slaan en genieten van een bittergarnituur.
  Nieuwkomers Niek Groot Nibbelink en z'n Zelhemse compagnon Menno Diepenbroek werden tweede op twee punten achter de winnaars. Niek en Menno kozen voor twee businesskaarten voor een thuiswedstrijd van De Graafschap.

  De winnaars van vorig jaar eindigden deze editie op de derde plaats. Jesse Winkels en Ruben Winkels bezoeken binnenkort Wim's Muziekkelder om een lekkere plaat uit te zoeken.
  Twan Schut en Tijn Bakker werden vierde en zijn tijdens de koude winterdagen te herkennen aan hun gewonnen Achterhoekse muts en Achterhoekse sokken, beschikbaar gesteld door Dion Teloh en Topslijter Peeters Wehl.
  Mathijs Gudde en Sander Bruines maakten de top vijf vol en kozen voor een fles RABSZ.

  Vertrouwde gezichten in de finale waren Nick Jansen en Remco Teunissen, zij werden dit jaar zesde en kozen als prijs voor het boekenpakket van Uitgeverij Hermans. 'Lekker op de bank bij de open haard met een goed glas wijn een boekie lezen' aldus Remco nadat hij z'n prijs overhandigd kreeg.
  De Beekse beukers Roel Tomassen en Fabian Krus kozen ook voor het boekenpakket van Uitgeverij Hermans. Dank aan Willy Hermans voor het beschikbaar stellen.

  Als nummer één ging het Wehlse duo Mark Willemsen en Remco van Hal de finaleronde in. Echter hadden ze blijkbaar hun kruit al verschoten en haalden niet het niveau wat ze tijdens de reguliere rondes wel haalden. Dit duo finishten als nummer 8 en gingen aan de wandel met de cadeaubon van Schoenmode Jeannette.

  Vanwege de vele prijzen werd er onder deskundige leiding van Aike Keuben een loting verricht voor de overige beschikbare prijzen. Tom Gieling en Bart Gieling kweken allereerst een bos haar en gaan dan richting Kapsalon Wiggers voor een knipbeurt. Eén van de bekendste voetbalbroers van Nederland wonnen de flessen Grolsch, proost Frank & Ronald Lukassen.

  De gele-rode kaarten quiz werd gewonnen door Maik Angenent, binnenkort te vinden aan de toog van Café Van Uhm en Jaimy Lieftogt, die de cadeaubon van Stretto Eten & Drinken mee naar huis nam.

  Na elke ronde ging de nakijkploeg aan de slag om alle leestekens te ontcijferen. Hartelijk dank voor jullie inzet Berry en Mette, Erik, Jan, Theo, Koos, Michiel en Dennis.

  Alle deelnemers werden voorzien van hapjes en drankjes dankzij het kantinepersoneel. Dank aan Aike, Fred en Bennie.

  De organisatie had een flink aantal prijzen georganiseerd voor deze editie zodat niet alleen 'de winnaars' met een prijs naar huis gingen.

  De rode lantaarns waren voor Gerben Snelting en Luuk Lamers.

  DJ Bengt, in te huren voor uw feesten en partijen, zorgde voor de muzikale noot in de bomvolle kantine.

  Dankzij huisfotograaf Tonnie Hesseling zijn deze mooie foto's te vinden : https://myalbum.com/album/UdEpkB9MUtzL.
  Ook onze facebookpagina zijn de foto's te vinden en de tussenstanden gedurende de kwis: www.facebook.com/voetbalkwis

  Namens de organisatie bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar! Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie.

  Herman Peeters
  Thijs Jansen
  Bennie Evers
  Marko Evers
  Rob Linnenbank