• Geslaagde voetbalkwis 2023

  3 mrt 2023
 • De zevende editie van de voetbalkwis was wederom zeer geslaagd. Een volle kantine met 44 deelnemende koppels die met elkaar de strijd aangingen. Quizmaster Nils Vriezen bedacht mooie, uitdagende voetbalinhoudelijke vragen die soms heel wat hoofdbrekens kostte. Maar toch kon elk deelnemend koppel wél een groot aantal vragen beantwoorden!

  Carlisle United, De Graafschap, het oude 1e elftalshirt van Concordia-W uit 1963, Manchester United, het nationale voetbalshirt van India, Venezia, Leeds United, RKC Waalwijk, MSV Duisburg, Atletico Ananas. Zomaar wat shirts die gedragen werden deze avond. Op verzoek van de organisatie was iedereen gekleed in z’n favoriete voetbalshirt. Een bont gezelschap tenues op De Grindslag.

  De quiz bestond uit een zestal rondes waarbij de thema’s logo’s, WK 2022, De Graafschap, Ronde Nederland, Met het mes tussen de tanden en over de grens aan bod kwamen. Tussendoor werd de welbekende ‘gele en rode kaarten’ quiz gespeeld met als thema voetbalvrouwen.

  Na zes rondes met vragen over  werd er een finaleronde gespeeld met 10 koppels. In een spannende finale kwam uiteindelijk de Wehlse broers Jesse en Ruben Winkels als winnaar uit de bus. De overige finalisten waren Bennie Delfsma en Michel Buiting, Rick en Ron Gerritsen, Sven Meijer en Robin Elbers, Nick Jansen en Remco Teunissen, Rens Wentink en Roel Klein Hesselink, Tijn Bakker en Twan Schut, Daan Lohschelder en Bram Lamers, de winnaars van de vorige editie Bob Lubbers en Marc Arnold en Roel Tomassen en Fabian Krus.

  Na afloop werd er nog lang nagepraat over de voetbalvragen, voetbalshirts en de mooie avond!

  Bekijk de foto’s van deze avond op Voetbalkwis 2023 (myalbum.com)

  Grote dank aan de vele sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen: Pitch & Putt Doetinchem, De Wehlse Bijenkorf, Slijterij Peeters Wehl, Wims Muziekkelder, uitgeverij Hermans, Sligro Doetinchem, De Klok Dranken, JS Schoenen & voetcomfort Gaanderen, Drankenhandel Terborgse Wijncentrale, Buuls Bier, DownTown Wehl, Kapsalon Wiggers Wehl en De Graafschap.

  Quizmaster Nils Vriezen bedankt voor wederom uitdagende vragen deze editie!

  DJ Bengt zorgde voor de passende muziek deze avond, een grote delegatie juryleden ontcijferde menig handschrift en het kantinepersoon zorgde voor de inwendige mens. Dankzij deze vrijwilligers werd het een geslaagde avond!

  Mocht je nog suggestief hebben voor de organisatie, laat het ons weten via voetbalquiz@concordia-wehl.nl

  Namens de organisatie bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar! Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie!

   

  Organisatoren voetbalkwis Concordia-Wehl

  Herman Peeters

  Thijs Jansen

  Marko Evers

  Rob Linnenbank