• Grote Clubactie

  25 sep 2022
 • Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook Concordia Wehl doet mee aan deze actie en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ook dit jaar zetten we ons in voor onze jeugdafdeling.

  Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. JO7 tm JO12: Verkoopboekje met QR-code Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

  Wat valt er te winnen?
  De speler met de meest verkochte loten wint een tablet. Het team dat de meeste loten verkoopt ontvangt een leuke verrassing. Nieuw dit jaar: van ieder team ontvangt de speler die het meeste loten verkoopt een supergave Concordia Beker.  

  We doen het samen
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor onze jeugdafdeling, met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.