• Kortingen in onze clubshop!

  9 sep 2019
 • Beste Concordianen,

  Heb jij al eens de online clubshop van sv Concordia Wehl bezocht? Het is hierop mogelijk de unieke Concordia voetbalkledinglijn en accessoires online te bestellen met interessante kortingen en mooie aanbiedingen.

  Speciaal omdat de trainingen weer zijn begonnen is er nu een actie met het jaro trainingsetje: https://www.allsportswear.nl/producten/26/bekijken/22/72/0/clubshop.html#shop
  Je ontvangt bij aanschaf geen 20% maar 30% korting op dit setje.

  Hoe werkt het?
  Je gaat naar onze online clubshop. Daar wordt een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd om in te loggen (zie hieronder). Deze is in eerste instantie voor ieder lid hetzelfde, maar zodra je op de bestelpagina komt kun je een persoonlijke account aanmaken. Deze kun je aanvinken en een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Zodra je de bestelling geplaatst hebt ontvang je via e-mail deze gebruikersnaam en wachtwoord.

  Met deze nieuwe gebruiksnaam en wachtwoord kun je de volgende keren weer inloggen in de clubshop. Deze gegevens graag goed bewaren. Mocht je deze gegevens kwijt raken, dan neem je contact op met All Sportswear via info@allsportswear.nl met als onderwerp “inlog vergeten”.

  Zodra je de bestelling geplaatst en afgerekend hebt ontvang je de orderbevestiging per mail.

  Betaalwijze:
  In de clubshop kun je via iDeal betalen.

  Verzendkosten:
  Mocht je de bestelling op willen halen bij All Sportswear, Fabriekstraat 26a te Doetinchem, (deze keuze vind je in het keuzemenu) dan betaal je geen verzendkosten. Kies je ervoor om het naar je eigen adres te laten verzenden, dan betaal je wel verzendkosten. 

  Levering:
  All Sportswear zal je op de hoogte houden wanneer de bestelling verstuurd wordt of opgehaald kan worden. Over het algemeen zal het 10 tot 14 werkdagen duren. Mocht het wat langer duren, dan neemt All Sportswear contact met je op. Artikelen die bij All Sportswear op voorraad zijn worden vanzelfsprekend sneller verstuurd. 

  Gegevens clubshop:
  Concordia clubshop:         Klik hier om naar de clubshop te gaan!
  Gebruikersnaam:             svconcordia
  Wachtwoord:                   wehl

  NB: vergeet niet een persoonlijke account met gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken op de bestelpagina.

  Eigen kledinglijn
  Wij hebben ervoor gekozen om voor onze leden een eigen kledinglijn beschikbaar te stellen met een duidelijke splitsing tussen trainen en wedstrijden.
  De wedstrijdshirts zijn een uniek ontwerp voor onze vereniging. Deze zullen in de komende jaren worden uitgerold over de teams in combinatie met broekjes en kousen.
  Op deze manier creëren wij de mogelijkheid om zowel met trainen als met de wedstrijden eenheid van tenue na te streven. 

  Mochten er vragen zijn over de clubshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met All Sportswear via info@allsportswear.nl.

  Tot ziens in de sv Concordia Wehl clubshop!!

   

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur sv Concordia Wehl