• Steun onze club met de voetballoterij!

  14 jun 2021
 • Beste ouders/verzorgers en 18+ leden / vrijwilligers en sponsoren, 

  Momenteel hebben amateurclubs in Nederland het zwaar. Kantines zijn al maanden dicht, er zijn zorgen over het aanblijven van sponsors en leden. Zo is ook Concordia financieel getroffen door de pandemie. 

  De KNVB heeft als doel om verenigingen zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Samen met haar partner Nederlandse Loterij en Lotify biedt de KNVB een loterij aan die op een veilige verantwoorde wijze inkomsten kan genereren voor iedere voetbalvereniging in Nederland; De Amateurvoetbal loterij

  Voor Concordia Wehl een grote kans om extra inkomsten te genereren. 

  Wil jij ons heel eenvoudig financieel steunen en tegelijkertijd kans maken op allerlei toffe voetbalprijzen? Koop dan een lot van de Amateurvoetbal loterij. LET OP, je kunt alleen een lot kopen als je 18 jaar of ouder bent! Lees hieronder hoe eenvoudig je de loten kunt bestellen. 

  Loten zijn van 12 juni t/m 12 juli 2020 te koop via amateurvoetballoterij.nl. Van alle verkochte loten waarbij onze vereniging is aangevinkt, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar ons. Een lot kost slechts €2,50! 

  Je maakt o.a. kans op voetbalclinics, trainingsmateriaal, een rondleiding op de KNVB Campus en nog veel meer! Op de website zie je het volledige prijzenpakket. 

  Help jij ons mee? Alvast bedankt! 

  MISSCHIEN VRAAG JE JE DIT NOG AF... 

  https://amateurvoetballoterij.nl/veelgestelde-vragen

   

  Het bestuur