• Succesvolle sponsor- en Trefpuntavond Concordia Wehl bij De Graafschap

  4 nov 2019
 • Een oergezellige laagdrempelige Achterhoekse netwerkavond met een gevarieerd programma én de wedstrijd De Graafschap-Excelsior. Dit keer bezochten 90 Concordia sponsoren en Trefpuntleden de Agri Bar van de businessclub van De Graafschap. Eens per twee jaar organiseert Concordia Wehl een avond voor Trefpuntleden en sponsoren samen. Gerard Bruil en Berry Evers openden deze avond namens Stichting Trefpunt, het hoofdbestuur en de sponsorcommissie van Concordia Wehl.

  Er werd kort teruggeblikt op de afgelopen periode waar de sponsorcommissie weer een prachtige informatiegids op de mat legde. Daarnaast werden de afgelopen maanden een flink aantal nieuwe sponsoren verbonden aan Concordia Wehl. Met een nieuwe hoofdsponsor voor het eerste elftal. Plus-eigenaar Gerard Bruil ontving uit handen van aanvoerder Niels Meijer van Concordia 1 een ingelijst thuis- en uitshirt. Naast een nieuwe hoofdsponsor werd er nog een primeur bekend gemaakt. Concordia Wehl en pluimveeslachterij Esbro uit Wehl zijn ook een samenwerking aangegaan wat geresulteerd heeft in een bedrijfselftal, dat voetbalt onder de vlag van Concordia 11. Jan Legters en Willem Tel van de Esbro kregen een ingelijst sponsorshirt cadeau.

  Achterhoekse gevoel

  Directeur Hans Martijn Ostendorp en Hoofd Jeugdopleiding Jefta Bressers van De Graafschap spraken de aanwezigen toe. Hans Martijn bracht het ‘Achterhoekse’ gevoel over en Jefta legde verbanden tussen het opleiden van jeugdspelers en het coachen van talent in het bedrijfsleven. Na het officiële gedeelte kon er onder het genot van een heerlijk buffet en een drankje vrijblijvend worden genetwerkt door de ondernemers. Aansluitend stond de kraker De Graafschap – Excelsior op de agenda. Helaas eindigde de wedstrijd zoals het begon: 0-0. Na afloop kon er nog nagepraat worden in de bar.

  Interessante bedrijfsbezoeken

  Stichting Trefpunt Concordia Wehl is opgericht op 17 januari 2006 en de club telt op dit moment een groot aantal leden. Één van de doelen is om gemoedelijke business-to-business avonden voor de ondernemer te organiseren. Prima geschikt voor kennisoverdracht, netwerken en bij te praten. Vaak ontstaan er ook mooie samenwerkingen tussen bedrijven. Als Trefpuntlid word je in 2020 voor twee interessante en leerzamen bedrijfsbezoeken uitgenodigd. Op maandag 2 maart brengen we een bezoek aan pluimveeslachterij Esbro in Wehl en in november aan logistiek dienstverlener Mainfreight in ’s-Heerenberg.

  Ook Trefpuntlid worden?
  Voor vragen kun je een van de bestuursleden aanspreken of mail naar:
  Secretaristrefpunt@concordia-wehl.nl