• Kidsclub

 • Kom je ook voetballen bij de Kidsclub?

  Op sportcomplex de Grindslag bij voetbalvereniging Concordia Wehl kun je al komen spelen als je nog te jong of onervaren bent om in een JO-7 team mee te voetballen. Door een wekelijkse training wordt een groep jongens en meisjes van 4, 5 en net 6 jaar voorbereid op het voetballen in een echt team waar ook wedstrijden gespeeld worden.

   
  Wekelijkse training

  Tijdens de wekelijkse training op het pannaveld (kunstgras) van Concordia Wehl op zaterdagochtend van 9:15 tot 10.00 uur leren de kinderen omgaan met de bal en spelen voetbalpartijtjes. In de winter oefenen ze in de zaal.

   

  Spelenderwijs leren

  De kidsclub is heel laagdrempelig. Plezier staat altijd voorop! Naast de vaste training op zaterdagochtend organiseren we soms een oefenwedstrijd tegen een kidsclub van buurtverenigingen.

   

  Toernooien

  De kidsclubleden doen ook automatisch mee met de instuiftoernooien van Concordia Wehl. In de kerstvakantie doen ze mee aan het Kersttoernooi in de zaal. Aan het einde van ieder seizoen spelen de Kidsclubleden zelfs mee met het grootste jeugdtoernooi van Nederland, georganiseerd door Concordia Wehl.

   

  JO7

  Als de kinderen qua leeftijd toe zijn aan voetballen in teamverband, zullen er uit de Kidsclub teams gevormd worden, die vervolgens in de JO7 competitie worden ingedeeld.

   

  Wil je een keertje meedoen?

  Dat kan! Stuur dan een appbericht naar Remco van Hal 06-30101577. Je kunt zelfs 3x gratis meedoen om te kijken of voetbal wat voor je is.  Als je het nog een beetje spannend vind dan mag je ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Wel zo leuk! Kosten lidmaatschap Kidsclub per seizoen € 54,04.

 • Trainingsschema

  Dag Tijd Veld Kleedkamer
  Zaterdag 9:15-10:00u KG 1