• Kidsclub

 • Kom je ook voetballen bij de Kidsclub?

  Op sportcomplex de Grindslag bij voetbalvereniging Concordia Wehl kun je al komen spelen als je nog te jong bent om in een JO-7 team mee te voetballen. Door een wekelijkse training wordt een groep jongens en meisjes van 4, 5 en net 6 jaar voorbereid op het voetballen in een echt team waar ook wedstrijden gespeeld worden.

   


  Wekelijkse training

  Tijdens de wekelijkse training op vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur leren de kinderen omgaan met de bal en spelen voetbalpartijtjes. In de winter trainen ze in het Beatrixcentrum op vrijdagavond van 17.30 uur tot 18.30 uur.
  Kerst- en jeugdtoernooi In de kerstvakantie nemen ze deel aan het kersttoernooi in de zaal en spelen ze onderling met de jongste JO-7 spelers van Concordia een toernooitje. Aan het einde van ieder seizoen spelen de Kidsclubleden mee met het grootste jeugdtoernooi van Nederland georganiseerd door Concordia. Als de kinderen qua leeftijd toe zijn aan voetballen in teamverband, zullen er uit de Kidsclub teams gevormd worden, die vervolgens in de JO-7 competitie worden ingedeeld.

   

  Meer informatie over de Kidsclub of wil je je zoon/dochter aanmelden?

  Stuur dan een email aan: paulienhebing@hotmail.com of bel: 0316 - 24 12 48. Kosten lidmaatschap Kidsclub per seizoen: € 50,- (incl. tenue).

 • Trainingsschema

  Dag Tijd Veld Kleedkamer
  Vrijdag 18:00-19:00u KG 1