• Wedstrijdzaken App

  De fysieke spelerspas behoort tot het verleden. Speelgerechtigde spelers worden tegenwoordig digitaal aangemeld op het wedstrijdformulier.

  Ben jij leider van een team binnen s.v. Concordia Wehl? Dan zal jij (waarschijnlijk) degene zijn die het wedstrijdformulier moet invullen. In het verleden ging dit op papier, maar sinds 2017 wordt hiervoor de mobiele app Wedstrijdzaken voor gebruikt. Via deze app kun je heel eenvoudig en snel de spelers selecteren die meedoen aan de wedstrijd. Deze app is beschikbaar in zowel de Android Play Store als in de Apple App Store.

  Om toegang te krijgen tot deze app moet je door de ledenadministratie wel toegevoegd zijn als teammanager.

  Wil je meer informatie over de Wedstrijdzaken app? Kijk dan op de site van sportlink.

  Voetbal.nl
  Voor alle andere wedstrijdinformatie is de Voetbal.nl app beschikbaar gesteld. Deze is bedoeld voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. Dus eigenlijk voor iedereen die op de hoogte wil blijven van één of meerdere teams. In de Voetbal.nl app vind je onder andere het programma en uitslagen. Zie ook voetbal.nl of de site van sportlink. Ook deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.