• Wil je lid worden van onze vereniging? Hartstikke leuk! Aanmelden doe je eenvoudig en snel online via onderstaande button. In een extra tabblad opent dan de website van de KNVB met een aanmeldformulier.

  Als je het formulier hebt verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je nu ergens anders speelt en je wilt bij ons komen spelen kun je hetzelfde formulier gebruiken.

  Vragen?
  Stuur een mailtje naar ledenadministratie@concordia-wehl.nl

  Proeftraining
  Wil je liever eerst kijken of voetballen wat voor je is? Meld je dan aan voor een proeftraining. Klik hier voor meer informatie 

  Aanmelden

 • Ben je verhuisd of heb je een nieuw telefoonnummer? Wist je dat je jouw gegevens eenvoudig op deze website kunt aanpassen? Om naar je eigen omgeving te gaan kun je via onderstaande button bij Mijn omgeving inloggen. Gebruik hiervoor jouw KNVB relatiecode (7 tekens, bestaande uit letters en/of cijfers) en wachtwoord.

  Eerste keer inloggen
  Als je voor de eerste keer inlogt moet je eerst een wachtwoord aanvragen. Deze ontvang je op het e-mailadres dat bij de KNVB bekend is. Klik eerst op inloggen en vervolgens op wachtwoord vergeten.

  Mocht het wijzigen of inloggen via jouw omgeving niet lukken, stuur dan gewoon even een mailtje naar ledenadministratie@concordia-wehl.nl. Vermeld hierin wel je naam en telefoonnummer, mochten we even contact met je op moeten nemen.

  Mijn omgeving

 • Mocht je je lidmaatschap op willen zeggen, doe dit dan wel vóór 1 juni van het lopende seizoen via onderstaand opzegformulier. Het voetbalseizoen eindigt officieel op 30 juni en wij hanteren de wettelijke opzegtermijn van 1 maand. Onze contributie is een jaarcontributie (zoals vermeld in de statuten) welke ook bij tussentijdse beëindiging van de voetbalactiviteiten verschuldigd blijft. Concreet: zeg je na 1 juni op, dan wordt de volledige contributie voor het nieuwe seizoen berekend.

  Overschrijving naar een andere vereniging
  Ook als je bij een andere vereniging wil gaan voetballen ontvangen we graag het opzegformulier van je. Vervolgens dien je je bij jouw nieuwe vereniging aan te melden, zij regelen de rest.

  Verstuur het volledig ingevulde formulier per mail naar ledenadministratie@concordia-wehl.nl of per post naar:

  s.v. Concordia Wehl
  Postbus 10
  7031 AA Wehl

  Opzegformulier

 • Contributie

  Volgens het besluit van de algemene ledenvergadering van 23 mei 2022 zijn de contributiebedragen 
  voor seizoen 2022-2023 verhoogd met een inflatiecorrectie. Deze bedraagt 2,7%. Voor seizoen 2022-
  2023 zijn de volgende contributiebedragen vastgesteld:

   

  Kidsclub € 55,50 
  Pupillen € 153,71 
  Junioren € 172,91 
  Senioren € 255,10 
  30+/35+/45+ € 104,61 
  30+35+/45+ met trainen € 155,85 

   

  Club Collect
  Sinds augustus 2018 verzorgt Club Collect de inning van de contributie. Aan het begin van het seizoen ontvang je per mail, SMS of post een factuur. Je kunt dan aangeven of je de contributie in een keer wil voldoen of in termijnen wil betalen. Bij de keuze voor gespreid betalen worden de termijnen met automatische incasso afgeschreven. Je kunt zelf bepalen op welke datum de afschrijving maandelijks plaatsvindt. Daarnaast ontvang je bij elke termijn een vooraankondiging. Als je meer informatie wil over Club Collect, klik dan hier.

   

  Gezinskorting
  Bij de jeugdafdeling (kidsclub, pupillen en junioren) geldt de zogenaamde gezinskorting. Als van een gezin meerdere gezinsleden lid zijn bij onze jeugdafdeling krijgt het tweede lid een korting van € 7,50 en vervolgens het derde (en het vierde lid, enz.) elk een korting van € 15,-.

   

  Als je vragen hebt over de contributie kun je terecht bij onze penningmeester via penningmeester@concordia-wehl.nl.

 • Kledinggeld

  Door de invoering van kledinggeld kan Concordia alle leden voorzien van dezelfde tenues. Hiermee straalt de vereniging uniformiteit uit en kunnen gunstigere prijsafspraken worden gerealiseerd. Voor alle teams geldt dat zij een wedstrijdtenue ontvangen bestaande uit shirt, broekje en sokken. Daarnaast krijgt elke speler een sweater en een tas. Ook voor de leiding is er passende kleding in de vorm van een polo of sweater.

  Het kledinggeld bedraagt € 25,- per jaar.

  De kledingleverancier is Errea. Zij hebben ook een webshop waar je van alles kunt bestellen in lijn met de clubkleding.