• Stichting Trefpunt Concordia Wehl

  De businessclub van de Wehlse voetbalvereniging

   

   

  Laagdrempelig en vrijblijvend netwerken voor ondernemers

  Met nieuwe bestuursleden Dion Evers en Robert Huijbers is Trefpunt weer op volle sterkte. Twee keer per jaar wordt er een Trefpuntbijeenkomst georganiseerd. De laatste jaren bij onder meer Pitch en Put, Only for Men, Reuring en Sligro. Bijzonder gezellige en laagdrempelige netwerkavonden met een hapje en een drankje. De volgende trefpuntbijeenkomst is op maandagavond 26 november. Hierbij nodigen we startende ondernemers vrijblijvend uit om op deze avond aanwezig te zijn.

  Oprichting
  Stichting Trefpunt Concordia Wehl is opgericht op 17 januari 2006 en de club telt op dit moment een groot aantal leden. Netwerken, kennisoverdracht en sociale betrokkenheid staan centraal tijdens de twee jaarlijkse bijeenkomsten voor leden van Trefpunt. Met als een van de doelen een business-to-business situatie voor de ondernemer. Deze avonden zijn prima geschikt om ondernemers met elkaar te laten netwerken. Voor Concordia en de ondernemers een win-win situatie.

  Bijeenkomsten
  Trefpuntbijeenkomsten Jaarlijks organiseert Trefpunt twee keer een bijeenkomst: eerste maandag van april en november voor de leden op locatie of bij de leden zelf.

  Entreegeld
  Het entree geld is EUR 175,- (excl.btw) per kalenderjaar mits men sponsor is (of wordt) van de vereniging anders bedraagt de inleg EUR 250,- (excl.btw)
  Het Trefpunt Concordia zal altijd in overleg met de sponsorcommissie werken maar dat mag niet ten koste gaan van de huidige sponsorgelden. Deze zullen ten aller tijden gewaarborgd moeten blijven.

  Bestuur

  Voorzitter: Gerard Bruil,  PLUS Bruil Wehl

  Secretaris: Robert Huijbers, Mom­Joosten Makelaars

  Penningmeester: vacant

  Bestuurslid: Dion Evers, Autoservice Evers

  Bestuurslid: Berry Evers,  afgevaardigde bestuur  s.v. Concordia Wehl

 • Lidmaatschap

  Stichting Trefpunt Concordia Wehl bestaat inmiddels uit ongeveer 40 leden.

  Ook lid worden? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar: secretaristrefpunt@concordia-wehl.nl.